Artist


Du må være logget inn for å få tilgang til pressemateriell...!
Logg inn her!

Arne Garvang

ARNE GARVANG som vi alle husker fra Tramteatret har våknet opp som soloartist og med eget band. Arne solo har med seg gitaren og synger kjente og kjære viser fra den norske viseskatten.  Dessuten kommer han selvfølgelig ikke forbi låtene fra Tramtetarets tid.

Vi nevner: Så lenge skuta kan gå, Pelle Parafin, Serum-serum, Hverdag mv.

Arne Garvang har også sitt eget band med alle de mest rocka og radiospilte låtene fra 60- og 70-tallet. Vi nevner repertoir fra grupper som KINKS, HOLLIES, BEATLES, ROLLING STONER, BEE GEES mv.

Hvem husker ikke In my life, All my loving, We are the champions, I just wanna make love to you, Lucky lips og Bye, bye love!
Arne solo passer godt både som melankolsk visesanger for en lyttende publikum, men også i mer ståkete forsamling som f.eks. på puber.
Bandet kan veldig gjerne spille både til konsert og til dans. 

ARNE GARVANG og PELLE PARAFINS MISSING LINK

Arne Garvang spilte Pelle Parafin i de berømte TV-seriene, og han laget brorparten av musikken i Tramteatret og Pelle Parafins Bøljeband.
Etter Tramteatret begynte Arne også å gi ut bøker, i tillegg til at han fortsatte å være musiker, og han gir nå snart ut sin 8. bok.  Av bøkene er det særlig de om den snåle tenåringen og antihelten Muffe som har fått mye omtale.  Muffe begynte som opplesning i nrk P1 og har nå gått fem ganger i reprise, og også fått sin egen utgave i Sverige med skuespilleren Bjørn Kjellmann.  Arne Garvangs egen opplesning ble kåret til Nordens beste radioprogram året den kom.
Når Arne står på scenen får man enten en ren konsert eller en slags cabaret-syntese av Pelle Parafin, Tramteatret, Muffe og nye sanger.

Nylig ble også bandet ”Pelle Parafins Missing Link” dannet, som består av
Arne Garvang (sang og gitar)
Steinar Larsen (gitar)
Mads Lunde (bass og sang)
Cato Holmen (trommer og gitar)

Av disse vil, foruten Arne, særlig Steinar Larsen være kjent, blant annet som medlem av Kringkastingsorkesteret og fra utallige opptredener på TV, på Spellemannsprisen, Nobelkonserten og lignende.  Mads og Cato har tross for relativt ung alder rukket å spille i mange band av vidt forskjellig karakter, og må dessuten begge kalles multiinstrumentalister; for eks. opptrer trommis Cato også med banjo og mandolin og spiller irsk folkemusikk, foruten at han spiller i ska- og heavyband, og begge er vokalister.

Live spiller Missing Link en blanding av Pelle Parafin/nye låter og gjendiktet rock’n roll.