Artist


Du må være logget inn for å få tilgang til pressemateriell...!
Logg inn her!

Gatesangerene

Munter musikant -og gjøglertrupp som trenger seg på hvor det skal være, og som med letthet når inn til hjertene med sin bramfrie framferd.
Gatesangerne oppstod ved en tilfeldighet utendørs på Aker Brygge for mer enn ti år siden, og siden den gang har de inntatt såvel slottssaler som bakgårder, og muntret sinnene til de som har vært så heldige å være tilstede.

Repertoarmessig og visuelt fremstår truppen som musikanter alla` 1930 årene i det gamle Vika, og har gjennom denne konstellasjonen ønsket å slå et slag for blant annet “Oslo-tonen”.
Våren 99 ble forestillingen “Tigerbalsam” satt opp på Victoria Teater på Karl Johan. En hyllest til Oslo, hvor de beste byviser og revynumre fra de siste 75 år presenteres. Fra Rudolf Nilsen til Lillebjørn Nilsen, ispedd kjente og kjære revyklassikere.

Truppen er stadig rede for nye utfordringer, det være seg ”strøjobber” eller som et humoristisk innslag med den gode sangen i ethvert arrangement.

Du møter :
Kari Svendsen; kjær visesanger, revyartist og viseklubbvertinne. Født og oppvokst i hjertet av byen. Hu med banjo`n har denne tonen og replikken som enhver bergenser kunne misunne henne. Revyscenen har hun gjort til sin egen, og står fjellstøtt i tradisjonen tro etter bl.a. Lalla Carlsen, Kari Diesen og Inger Jacobsen.
Steinar Ofsdal; multimusikalsk fenomen i norsk musikkliv siden slutten av 60 tallet, oppvokst på Abildsø. I særklasse den blant oss som kjenner all verdens musikktradisjoner, inkludert vår egen, og raust kan dele dette med oss ved å ta i bruk et arsenal av instrumenter med den største selvfølgelighet. En leken sjel, som aldri slutter med å overraske oss.
Lars Klevstrand; sanger, gitarist og melodisnekker, opprinnelig fra Drammen. Har i likhet med sine kolleger preget den norske visescenen i en mannsalder. Kjent for sin formidlingsevne og vilje til å tråkke opp stier ikke alle går sånn uten videre. Ved siden av de mange norske forfattere og komponister han har holdt fram i lyset, står han i dag som en av Nordens fineste Taube-tolkere.
Kjetil Skaslien; trekkspillsjarmør og komponisttroll fra Finnskogen. Kom ut av ulvetraktene ved svenskegrensa og ble Oslo-borger. Spiller i senk de fleste på ”belg” i dag, og holder seg selv flytende på sitt vinnende vesen og store humør. Et i beste forstand ”harmonisk” menneske, som stadig går på akkord.