Artist


Du må være logget inn for å få tilgang til pressemateriell...!
Logg inn her!

Det Betales

Det Betales ble dannet tidlig på 80 tallet og bandet har gjort seg kjent for sin tribute til 60 tallet og spesielt The Beatles.

Hele tiden har entusiasmen, spillegleden og kjærligheten til denne musikken bestått. Med originale Gitarer, Vox forsterkere, spesialsydde kostymer, de rette hårsveisene og dyktig musikalitet, opplever Det Betales den ene suksessen etter den andre.

Det Betales Norwegian tribute to rock & roll from the 60th Det Betales ble dannet tidlig på 80 tallet og bandet har gjort seg kjent for sin tribute til 60 tallet og spesielt The Beatles. Hele tiden har entusiasmen, spillegleden og kjærligheten til denne musikken bestått.

Med originale Gitarer, Vox forsterkere, spesialsydde kostymer, de rette hårsveisene og dyktig musikalitet, opplever Det Betales den ene suksessen etter den andre.

Bandet har holdt konserter i Tyskland, Polen, Spania, Island Argentina og England. De er også et fast innslag ved den internasjonale Beatles festivalen i Liverpool hvert år. I 2007 reiser bandet til Luiseville i USA for å spille på "Abbey Road on the river" festivalen i slutten av mai. Bandet har gjort en rekke TV opptredener og mange husker dem fra " Den store Klassefesten" på NRK.

I høst skal bandet turnere sammen med selveste Tony Sheridan, som spilte med The Beatles i Hamburg tidlig på 60 tallet. George Harrison har uttalt at alt han kunne om Rock & roll hadde han lært av Tony Sheridan. Allan Williams ( The Beatles første manager ) har erklært Det Betales til " The best Beatles tribute band in the world today "

Nylig var bandet i selveste Abbey Road studio i London og spilte inn sin egen hyllestlåt til John Lennon " Dear John". Nå arbeider bandet i studio med en ny CD med sine egne låter. Albument kan ventes i løpet av sommeren.

Det Betales er blitt et fast innslag ved den internasjonale Beatles festivalen i Liverpool hver høst, og i august er bandet igjen på plass i for å spille på bl.a. Cavern club.
I januar 2001 opptrådte bandet på NRK tv i programmet "Den store klassefesten" Bandet har også utgitt en Cd single med "Beatles medley 2000" som jevnlig blir spilt på radiostasjonene.


Webside