Artist


Du må være logget inn for å få tilgang til pressemateriell...!
Logg inn her!

Cesilie Skaslien

CISSEN IN THE SUN
”Kjärlek er blind”, sier Corneslis Vreeswiijk i Balladen om herr Fredrik Åkare og den söta  fröken Cesilia Lind. Cissen in the sun ville gjerne fortelle denne histoien videre, men mens de spilte kom en annen melodi og førte dem videre og så ble det et orkester av det!

Cesilie Skaslien   vokalist
Torbjørn Vikstvedt  kapellmester og pianist
Johan Stave    gitarer
Bernt Kristian Kvarstein bass
Jan Barry Brandt   trommer

Bandet Cissen in the sun med vokalist Cesilie i spissen var i utgangspunktet et danseorkester, men har også utviklet seg til et band som det går an å sitte og lytte til.Cesilie Skaslien er ekte Finnskoging og synger låter med den melankolien og innlevelsen som er nødvendig for å fremføre vakre ballader og med den spenst og ”fot” som er nødvendig for å skape god dansemusikk med ”trøkk”. Cesilie har sunget fra tidenes morgen – oppvokst i en musikalsk familie fra Finnskogen og Bergen og i nær familie finner man den kjente jazzsangerinnen Laila Dahlseth.

Cesilie har figurert på fjernsyn fra hun var liten jente – sist i Tommys popshow på TV 2 denne høsten. Bandet byr på det meste innenfor sjangeren coverlåter med reperoir som spenner fra Jan Eggums viser til kraftfull soulmusikk. Med seg har hun Torbjørn på piano som blant annet er kapellmester i det nye begrepet teatersport med Harald Eia. Han leder opptil flere profesjonelle- og amatørkorps i hovedstaden som den gode pedagog han er. Johan Stave, Bernt Kristian Kvarstein og Jan Barry Brandt er alle kjente musikere som leverer musikk av høy kvalitet og som ved siden av å leve av musikken også lærer bort sine kunnskaper til fremtidige musikere.